trappist glas zundert 0,33l

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 5,09
- 1 St. € 5,09 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

De kunst van het brouwen van de trappistenmonniken gaat enkele eeuwen terug. Zelfs in de vroege middeleeuwen brouwden deze vrome mannen bier in hun kloosters, zowel om hun eigen dorst te lessen als om de kosten van hun levensonderhoud te dekken en om geld in te zamelen voor goede doelen. Er zijn trappistenkloosters over de hele wereld, maar de meeste bevinden zich in België en Frankrijk. Maar niet iedereen brouwt meer zijn eigen bier: de lijst van officiële trappistenbrouwerijen telt momenteel niet meer dan 11 brouwerijen. Alleen bier uit deze bronnen mag de officiële naam Trappistenbier dragen. Wij voeren de bieren van de trappistenbrouwerijen Orval , Westmalle , Rochefort , Chimay en La Trappe .

Voor het proeven van deze bijzondere biersoorten is het Zundert glas de optimale keuze. Het bolvormige vat met hoge steel en stevige basis is ontworpen om te genieten van rijk Belgisch bier . De volumineuze kom laat het aroma van het bier volledig tot ontwikkeling komen en de hoge steel zorgt ervoor dat het bier altijd op de juiste temperatuur blijft. Belgisch bier wordt doorgaans wat warmer gedronken omdat de algehele smaken beter tot hun recht komen.

Geniet optimaal van je trappistenbier met het Zundert proefglas - het perfecte accessoire voor iedere bierkenner en trappistenliefhebber.


Tevreden
1 Stück

Bierothek® ID
13025004
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Bierregion
Belgien & Niederlande

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Trappist Glas Zundert 0,33L Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?