mk ultra mandarine

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 7,20
EINWEG 0,44 L KAN € 16,36 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,25


Bierstijl: Zure DIPA

We kunnen niet beloven dat er voor de ontwikkeling van dit bier geen menselijke proefkonijnen nodig waren. Als dergelijk geheim onderzoek in de achterkamer van het Schwoicher Stöfflhof zou plaatsvinden, zijn we er in ieder geval zeker van dat de Tiroolse brouwers alleen hop, mout, gist en een enkele mandarijn gebruikten in plaats van illegale en geestverruimende middelen.

In de reeks experimenten met de noodlottige naam MK Ultra experimenteren Marko, Max en Christoph met moderne hopsoorten en combineren deze met onconventionele ingrediënten. Aan het einde van hun experimenten is er geen waarheidsserum, maar eerder een reeks ultrafruitige India Pale Ales.

MK Ultra Mandarine is de nieuwste toevoeging aan het project en zal je gek maken met zoete mandarijntonen, exotische vanille en pittige kardemom. Achter het etiket, versierd met caleidoscopisch gerangschikt tropisch fruit, schuilt een zonnig bier in een natuurlijk troebel goudgeel dat ruikt naar wat er ook in zit. Het heldere aroma van vers geperste mandarijnen wordt vergezeld door kardemom en vanille - een heilige drie-eenheid die ook het smaakprofiel domineert. Bierol's DIPA maakt indruk met zijn subtiel uitgebalanceerde balans tussen zoetheid en fruitige zuurgraad. Een harmonieuze bitterheid rondt het aromatische spel perfect af.

Ook al riskeer je hoofdpijn als je te veel drinkt, hersenspoeling en het op afstand beheersen van je gevoelens, gedachten en handelingen behoren gelukkig niet tot de mogelijke bijwerkingen van deze fijne druppel.


Tevreden
0,44 Liter kan

Bierothek® ID
16008012
Gewicht
0.44kg(0.45kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,25
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Bierregion
Österreich
Alcoholgehalte
7.4 % vol
Origineel wort
17 ° Plato
Ingrediënten

Water, gerstemout , haver , tarwe , hop, mandarijn, kardemom, vanille, gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is MK Ultra Mandarine Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?