can glas bevog 0,4l

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 2,90
- 1 St. € 2,90 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 2,76
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,14
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Hoewel zijn Bevog-brouwerij in Oostenrijk gevestigd is, komt Vasja Golar eigenlijk uit buurland Slovenië. Dit is niet ongebruikelijk in de brouwerijsector: veel brouwers reizen op zoek naar nieuwe ervaringen, stijlen en grondstoffen en werken in brouwerijen over de hele wereld. In het geval van Vasja ging het echter iets anders.

Nadat hij eerst zelf had leren brouwen en daarna tijdens cursussen aan het Brouwerijonderzoeks- en Trainingsinstituut in Berlijn, besloot hij zijn eigen brouwerij te openen. Dat was tenminste het plan, want nadat hij de financiële steun van zijn vader had veiliggesteld, stuitte hij op onverwachte hindernissen. Deze obstakels waren van bureaucratische aard en werden hem in de weg gelegd door de Sloveense handelsinspectie. Na talloze correspondentie en lange wachttijden gaf Vasja het op. Hij hing de maischpeddel echter niet op voordat hij er zelfs maar mee kon zwaaien, maar stak eenvoudigweg de grens over met alles wat hij had. De rivier de Mur scheidt Oostenrijk en Slovenië en de steden Bad Radkersburg en Gorna Radgona van elkaar. Hij hoefde dus niet de wijde wereld in, maar hoefde alleen maar de brug over te steken.

Dankzij deze geniale insteek kunnen wij nu genieten van de lekkerste bieren van Bevog en zijn er ook bijpassende glazen verkrijgbaar!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Brauhaus BEVOG Brauhaus BEVOG
Bierothek® ID
16019010
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauhaus BEVOG GmbH, Gewerbepark B9, 8490
Bad Radkersburg Österreich(AT)

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Can Glas BEVOG 0,4l Van  Brauhaus BEVOG Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook