flaschenöffner metall

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 1,80
- 1 St. € 1,80 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 1,71
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,09
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Hoewel de meeste brouwerijen tegenwoordig over volledig geautomatiseerde brouwapparatuur beschikken, is er nog steeds een bepaald niveau van vakmanschap betrokken bij het bierbereidingsproces. De meesterbrouwer moet keer op keer een handje helpen: expertise is vereist bij de selectie en kwaliteitscontrole van de grondstoffen, de controle en het onderhoud van het systeem is zijn/haar verantwoordelijkheid, constante smaaktesten en bottelen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van de persoon. brood. de meesterbrouwer. Wij zijn de gelukkigen voor wie al dit werk wordt gedaan. Naast het optillen van de kroonkurk is voor het genieten van een biertje geen handwerk meer nodig.

Om deze laatste stap voor de heerlijke eerste slok zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te maken, openen wij ons bier bij voorkeur met een flesopener. Er zijn allerlei andere methoden die leiden tot koel gerstensap, maar de flesopener is zonder twijfel de meest betrouwbare. Met een kleine beweging van de pols tilt het handige hulpmiddel de kroonkurk binnen enkele seconden netjes uit de hals van de fles.

Wij bieden een heel assortiment verschillende flesopeners aan, waaronder dit bosgroene exemplaar van Moosehead. Met een vederlicht gewicht van 42 gram en een afmeting van 135 bij 45 millimeter neemt het kleine hulpje vrijwel geen ruimte in de besteklade in beslag en past hij ook prima in je broekzak. Een elandkop en de naam van de brouwerij sieren de eenvoudige opener.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Moosehead Breweries Moosehead Breweries
Bierothek® ID
21005020
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Moosehead Breweries Ltd., 89 MAIN STREET WEST , NB E2M 3H2
SAINT JOHN Kanada(CA)
Bierregion
USA & Kanada
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Flaschenöffner Metall Van  Moosehead Breweries Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook