bierfächer

(1)
Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 9,90
- 1 St. € 9,90 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 9,41
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,49
€ 8,91
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,99
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Handige bierkennis met meerwaarde!

De praktische bierwaaier laat je alles zien wat je moet weten over je bier: gesorteerd op bierkleur worden op de waaierelementen 34 bierstijlen gepresenteerd. Alle informatie over de afzonderlijke bierstijlen wordt kort en bondig weergegeven. Naast weetjes over bier vind je hier ook de optimale drinktemperatuur voor de bierstijl van jouw keuze. Je ontdekt welk glas het volle aroma van het bier ontwikkelt en een overzicht van de belangrijkste kernpunten zoals alcoholgehalte, aroma en bitterheid.

Last but not least behandelt de bierliefhebber het onderwerp food paring. Vooral bij fijne speciaalbieren is het belangrijk om deze te combineren met gerechten die het juiste aroma hebben. Zo begunstigen en benadrukken bier en spijs elkaar en bereikt het bier onvoorstelbare smaakhoogtes. Voor een aromatische stout raadt de bierliefhebber aan om deze bijvoorbeeld te combineren met rijpe blauwe kaas, hartige braadstukken en zware chocoladedesserts.

De bierfan is het juiste hulpmiddel voor iedereen die niet alleen graag bier drinkt, maar ook de maximale smaak uit zijn bier wil halen. De bierfan is ook perfect als cadeau voor bierliefhebbers, biernieuwkomers en bierexperts die hun kennis willen verdiepen!

Tevreden
1 Stück

Bierothek® ID
88000001
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

02.07.2019

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bierfächer Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?