hoodie bierwelle größe s

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 39,90
- 1 St. € 39,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Surfen is een sport die veel van je vraagt: je hebt kracht en snelheid nodig om van liggende naar staande positie op te staan, het vereist lichaamsspanning om de golven te weerstaan en op de been te blijven, en je moet het een tijdje doen soms bestand tegen ijskoud water.

Een golf waar je zonder risico op verkoudheid op kunt varen en als je een goede conditie hebt is de biergolf. Hoewel deze activiteit gepaard gaat met het optillen van een glas of kan, kost het verder geen inspanning. Eén of twee biertjes en je bevindt je op het toppunt van plezier, terwijl je de zachte rand van hop en mout achtervolgt. Een gestileerde weergave van deze droom vind je op onze hoodies: een borrelende golf bier stroomt over de borst van de grijze trui en omlijst op elegante wijze het Bierothek®-logo. Kleine kooldioxideparels in wit en oranje sieren de bierstroom en maken het ontwerp vakkundig los. De hoodie is een absolute must voor alle bierliefhebbers en zit bovendien heel comfortabel.

Onze premium unisex hoodies zijn gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester en komen in de kleur Dark Heather Grey. Ze hebben een aangename dichtheid van 350 g/m2 en zijn afkomstig van gecertificeerde maatschappelijk verantwoorde productie. Wij bieden hem aan in de maten S t/m XL en als T-shirt .

Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
880000152
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Hoodie Bierwelle Größe S Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?