aufkleber #beerfluencer®

(1)
Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 0,50
- 1 St. € 0,50 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 0,47
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,03
€ 0,45
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,05
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

BIERFLUENCERS zijn mensen die bier door hun aderen laten stromen. Bier is hun leven en ze kennen het onderwerp heel goed. BIERFLUENCERS kunnen een West Coast IPA van een East Coast IPA onderscheiden, minstens tien verschillende hopvariëteiten noemen en weten hoe ze de perfecte schuimkraag kunnen bereiken. Hun vrienden raadplegen hen als het gaat om het kiezen van het lekkerste gerstensap, en BEERFLUENCERS staan erom bekend dat ze altijd een zorgvuldig uitgekozen selectie van de beste bierspecialiteiten in hun koelkast hebben staan.

Als je je herkent in deze beschrijving, of gewoon een biergek bent, dan is onze #BEERFLUENCER-sticker precies wat je zoekt. De sticker heeft de uitstraling van een heerlijk pilsje en is voorzien van de witte letters #BEERFLUENCER op een goudwitte achtergrond.

Stickers zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden: je kunt ze gebruiken om spullen als je laptop, skateboard, koelkast of auto te personaliseren en te versieren, maar je kunt ze ook verzamelen of cadeau doen. Ze zijn een eenvoudige en goedkope manier om dingen zonder veel moeite een nieuw uiterlijk te geven. Ze kunnen ook worden gebruikt om vlekken of scheuren te verdoezelen. Stickers zijn echte allrounders en onze #BEERFLUENCER-sticker geeft je de mogelijkheid om in slechts een paar eenvoudige stappen je enthousiasme voor bier te vereeuwigen.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
880000161
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen
David Goralski
29.03.2022

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Aufkleber #BEERFLUENCER® Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?