bamberger biergeschichten

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 23,33
- 1 St. € 23,33 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Bamberg is niet alleen een werelderfgoedlocatie, de thuisbasis van het wereldberoemde Bamberg Symphony Orchestra en de universiteitslocatie, het is ook de onofficiële bierhoofdstad van onze planeet. Bijna geen enkele andere plek op aarde heeft zo’n rijke en lange biergeschiedenis als Bamberg. Tegenwoordig zijn er nog steeds een tiental brouwerijen in de stad, 150 jaar geleden waren dat er zelfs meer dan 60. De regio rond Bamberg heeft de hoogste dichtheid aan brouwerijen ter wereld en bier maakt niet alleen deel uit van het dagelijks leven, het maakt ook deel uit van de Frankische levensstijl onze cultuur.

Het afgelopen millennium zijn er talloze sagen en legendes ontstaan, die de inwoners van Bamberg graag vertellen onder het genot van een koud biertje. dr. Christian Fiedler luisterde heel aandachtig en bundelde de grote schat aan verhalen van de Bambergers in een onderhoudend boek.

In 22 onderhoudende delen presenteert hij de Bambergse bierverhalen en verfraait deze met interessante en spannende weetjes over bier. Historische foto's en grafische afbeeldingen verlevendigen de verhalen en laten u met uw neus in de boeiende wereld van het Bamberg-bier duiken. Het boek bevat bieranekdotes, cijfers, feiten en inzichten over de brouwerijsector van de afgelopen eeuwen. Voor zijn inzet voor het Frankische bier werd de auteur onderscheiden met de gerenommeerde Bamberger Bierorde.

Tijdens het lezen raden wij een goed gekoeld Bambergbier aan!


Tevreden
1 Stück

Bierothek® ID
880000162
EAN
9783000664106
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bamberger Biergeschichten Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?