craft beer design

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 33,25
- 1 St. € 33,25 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Bier heeft de afgelopen decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt: de recepten zijn verfijnder geworden, de smaakcombinaties subtieler, de grondstoffen extravaganter en de ideeën en concepten onconventioneeler. Maar de verandering zit niet alleen in de flesjes en blikjes, het is ook op het eerste gezicht te zien.

Ambachtelijk bier heeft de biermarkt in alle opzichten op zijn kop gezet en een imagoverandering teweeggebracht die visuele impact heeft. Voorbij zijn de dagen dat bieren met eentonige etiketten werden geleverd - vandaag de dag zijn de schappen kleurrijk, luidruchtig, krachtig en stijlvol! De meeste ambachtelijke brouwerijen bouwen aan een merk met een goede naam, geweldig bier en een consistent ontwerp. En dit ontwerp is niet van tante Erna, die in haar vrije tijd graag zijden sjaals beschildert, maar vaak van grafisch ontwerpers of kunstenaars. Momenteel vinden we op de etiketten illustraties, schilderijen, prenten, ideeën en kleuren die in harmonie zijn met de creatie erachter. Vorm en functie zijn met elkaar verweven en het ontwerp fungeert als een complementair element.

Eén persoon die zich uitgebreid met hedendaagse bierkunst heeft beziggehouden, is Peter Monrad. De Deense grafisch ontwerper heeft een voorliefde voor hopvolle creaties en heeft zijn werk gecombineerd met zijn passie: in het omvangrijke geïllustreerde boek Craft Beer Design heeft hij een schitterende collectie van de meest indrukwekkende bieretiketten samengesteld.


Tevreden
1 Stück

Bierothek® ID
880000163
EAN
9783967040326
Gewicht
1kg(1kg met verpakking)
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Craft Beer Design Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?