der ultimative bierguide

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 17,31
- 1 St. € 17,31 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Vroeger was het voldoende als je een Pils van een Weizen kon onderscheiden. Tegenwoordig is de biermarkt rijker aan talloze bierstijlen en je moet bijna een expert zijn om uit de enorme selectie aan verschillende bieren de juiste voor jouw smaak te vinden. Maar het probleem begint pas bij de keuze van het bier: als je eenmaal de juiste drank hebt gevonden, moet je ook een geschikt glas en de juiste voeding kiezen en daarbij de aroma's optimaal ontwikkelen.

Om ervoor te zorgen dat u niet wanhoopt aan deze enorme taak, bieden wij u de Ultieme Biergids aan.

Sünje Nicolaysen heeft met veel zorg en expertise een bierbijbel gemaakt, die een grote hoeveelheid bierkennis in heldere grafieken samenvat en het perfecte handboek is voor een safari door de bierjungle. Sünje legt in begrijpelijke woorden en beelden de bierstijlen van de wereld uit en onthult ook welk bier uit welk glas het lekkerst is. Ook levert het waardevolle informatie op over de temperatuur van het bier en de optimale schenktechniek die de gewenste schuimkraag op het bier tovert. Ook geeft Sünje aanbevelingen over welk eten het beste met welk bier te combineren is. Naast deze uiterst praktische tips geeft de auteur inzicht in het werk van een bierbrouwer en legt hij uit hoe je zelf een stamppeddelzwaaiende hoptovenaar kunt worden.

De Ultieme Biergids is een must-have voor alle gerstenapfans en voor degenen die net de spannende wereld van bier ontdekken. Het boek biedt ook veel weetjes waarmee u een echte indruk kunt maken op uw volgende stamgastenbijeenkomst!

Tevreden
1 Stück

Bierothek® ID
88000137
EAN
9783453604759
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Der ultimative Bierguide Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?