can glas beerfluencer® 0,4l

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 3,90
- 1 St. € 3,90 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 3,70
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,20
€ 3,51
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,39
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Gefeliciteerd! Als dit mooie glas je aandacht heeft getrokken, heb je een goede smaak en ken je onze Beerfluencer® al of ben je benieuwd wat de term betekent.

De Bierothek® werkt samen met een aantal social media makers die gespecialiseerd zijn in gerstensap. Op hun kanalen presenteren ze de nieuwste bieren, trendy brouwerijen en allerlei interessante weetjes over bier. Wij ondersteunen hun missie door hen maandelijks een pakket met zes verschillende bieren te sturen. Dit betekent dat nieuwe, misschien nog niet eerder ontdekte brouwsels bij onze collega’s terechtkomen en zij hun favorieten delen met hun community. Ons team bestaat momenteel uit bijna 25 Beerfluencers® , wier bereik de culinaire diversiteit van gerstesap vertegenwoordigt en bier als cultureel goed promoot. Ze creëren bewustzijn voor de traditionele biercultuur, maar laten ook het immense scala van de brouwkunst zien en laten hun gemeenschap deelnemen aan dit spannende proces.

Ons #Beerfluencer proefglas heeft de vorm van een bierblikje en is zeker een eyecatcher in de kast. De oranje letters zijn in moderne letters in het midden van het glas gedrukt en zien er bijzonder goed uit als er een koud biertje achter zit. Het Beerfluencer® Can-glas ligt lekker in de hand, is vaatwasmachinebestendig en bekroont het biergenot met een afgeronde mondrand en voldoende volume om de aroma's volledig te laten ontvouwen.


Mocht je trouwens interesse hebben om zelf Beerfluencer® te worden, dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt !


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
88000184
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Can Glas Beerfluencer® 0,4L Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?