Bierothek® Marktplatz

deutschland selection braustättchen am fischmarkt hamburg

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen

Versand durch Braustättchen

€ 55,00
MEHRWEG 1 St. PAKKET € 55,00 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 1,10

Duitsland is altijd al een bierparadijs geweest en biedt je nu niet alleen nuchtere klassiekers, maar ook een ruime keuze aan de beste ambachtelijke bieren. De biermarkt is de afgelopen jaren kleurrijker en diverser geworden dan ooit tevoren en je hoeft niet langer ver weg te reizen om bijzondere biercreaties te proeven. Na jaren van sterfgevallen onder brouwerijen zijn er nu eindelijk jonge brouwers die weer in het bedrijf stappen en een frisse wind laten waaien.

De Braustättchen op de Fischmarkt in Hamburg is een van onze partnerretailers en viert de verscheidenheid aan bieren met een fantastisch bierpakket: Your Germany Selection bezorgt een selecte selectie smakelijke brouwsels uit het hele land bij u thuis. Je krijgt twaalf verschillende bieren die vakkundig het repertoire van Duitse brouwers weerspiegelen en zowel traditie als vernieuwing in je glas brengen. Als kleine bonus geven ze je een kleinigheidje. Dit kunnen onze populaire biernoedels zijn, de verfijnde gummibieren of iets heel anders - laat je verrassen!

Wilt u uw pakket rechtstreeks bij de brouwerij op de vismarkt ophalen, dan belonen wij uw moeite met een waardebon van € 10,- die u ter plaatse kunt inwisselen. Vul bij het plaatsen van uw bestelling eenvoudigweg “afhalen ter plaatse” in het opmerkingenveld in. Drive-thru afhalen is ook mogelijk, maak hiervoor wel vooraf een afspraak.

Je vindt de brouwerij aan de Fischmarkt 17 in 22767 Hamburg!


Tevreden
1 stuk pakket omvat

Bierothek® ID
99000177
Deponeren
€ 1,10
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Deutschland Selection Braustättchen am Fischmarkt Hamburg Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?