BIERVERKOSTUNG & SCHOKOLADE IN MüNCHEN

€ 49,00
Toevoegen aan winkelwagen

Tijdens dit bierseminar in de Bierothek München, in samenwerking met de Kerstin Spehr Pralineschool, leert u hoe bier op professionele wijze wordt gebrouwen en geproefd. Uw zintuigen worden geprikkeld door de aroma's, zodat u optimaal kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leert u nuttige informatie over de productie van chocolade en het principe van foodpairing. En daarna kunt u samen genieten van bier en chocolade!

"Beproef daarom iedereen die zichzelf voor eeuwig bindt

Of het bier goed bij chocolade past

De waanzin is kort, het berouw is lang

Gedetailleerde beschrijving

1,5 uur aan vermakelijke theorie gecombineerd met vloeiende praktijk (willekeurige volgorde):

• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwer

• korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen

• De grondstoffen van bier

• Inleiding tot het maken van chocolade

• het principe van foodpairing in theorie en praktijk

• Proeverij van geselecteerde gebakjes in combinatie met bijpassende bieren

• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, aanraken)

• Aromawetenschap

• Duur ca. 1,5 uur

• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier

• … en heel veel plezier!

Datum
12.06.2025 19:00 — 20:30
Plaats
Reichenbachstraße 22
80469 München
Duur
19:00 - 20:30 Uhr
Deelnemers
Noch 10 van 12 free.
Uiterste inschrijfdatum
12.06.2025 19:00

Meer evenementen

All events
9__STR__1665295445379_9794

Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.

Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München

Dario Stieren

089 / 901 558 89

Facebook

Openingsuren

MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten

Bezoek deze Bierothek
Ontdek alle winkels
Ontdek alle evenementen