Klostergut Harz Craft Pint Glas

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 1,90
- 1 St. € 1,90 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 1,80
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,10
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Onder het genot van een pintje in uw favoriete kroeg kunt u samen van alles bespreken. Je kunt de frustraties van de dag van je af zetten, roddelen over je vervelende baas, je hart uitstorten, vakantieplannen en complotten maken, onzin verzinnen, basisprincipes bespreken, debatteren, toespraken houden en onzin brabbelen. De meest geduldige metgezel voor elk gesprek is een koud biertje. Het oordeelt niet, luistert rustig en onvermoeibaar en troost met een zacht alcoholgehalte en de oneindige kracht van hop en mout. Nog lekkerder wordt het als je de drank uit het juiste glas drinkt en bovendien op het juiste moment de mogelijkheid hebt om zelf te proosten. Je kunt overwinningen vieren, tegenslagen rouwen en proosten op de grote en kleine triomfen van het dagelijks leven.

Een prachtig glas dat allerlei brouwartikelen er goed uit laat zien en bovendien een goed figuur slaat, is het Klostergut Harz Craft Pint Glass. De betrouwbare gezel staat stevig op tafel, flatteert de hand en nestelt zich heerlijk op de lippen. Ambachtelijke bieren smaken er bijzonder lekker van, maar je kunt er ook een klassieke pils van maken.

Of je nu een feestje viert, met je beste vriend toost op het leven of na het werk in alle rust een biertje drinkt, dit glas is de perfecte keuze!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
10001030
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Klostergut Harz Craft Pint Glas Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?