Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Als Frankisch bedrijf biedt de Aufsesser-brouwerij Rothenbach uiteraard ook een kelderbier aan. De Frankische favoriet betovert met zijn subtiel uitgebalanceerde smaak en volle karakter. Het smakelijke brouwsel combineert zachte mouttonen met zacht bittere hop en een vleugje kruidige gist. Het Aufsesser-team combineert Pilsner- en München-mout en edele Schlitzer Select-hop om een amber-gouden meesterwerk te creëren dat opvalt door zijn kalmte en ronde aroma.
De milde creatie, goed getemperd, is het perfecte after-work-bier en bekroont elke dag bij eenvoudig genieten, maar smaakt ook uitstekend bij diverse gerechten. Als je klassiek wilt blijven, serveer dan een stevig braadstuk met een lichte saus, dumplings en groenten met het Kellerbier. Ook royale snacks met steenovenbrood, zuurkaas, worst met muziek, Obatztem, gerookte ham en augurken passen er goed bij. Onze favoriete manier om van Frankisch bier te genieten is echter gegrild eten. Met zijn sterke graantonen en verse hop mengt het zijdezachte brouwsel zich wonderwel met het aroma van braadworst, biefstuk en halloumi en complementeert de geroosterde delicatessen met zijn evenwicht.
Wij adviseren een paar vers gegrilde braadworsten met marjolein, zuurkool met jeneverbessen en appelstukjes, een klodder hete mosterd en een karwijbroodje bij je bier - een klein stukje culinaire hemel op aarde!
Water, gerstemout , hop, gist