Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Het originele materiaal van Lammsbräu is iets voor onze moutvrienden: een extra portie biologische gerstemout zorgt voor een hemels geroosterde toon en een fluweelzacht mondgevoel. Zacht en mild, het bier van lage gisting streelt het gehemelte en verwent de tong met een reeks moutige tonen. De hop blijft discreet op de achtergrond en biedt slechts een elegante ondertoon aan de moutige symfonie.
Het originele materiaal van de Neumarkter Lammsbräu vloeit in een honinggeel-gouden tint het glas binnen, een statige kroon van romig, wit schuim troont op het glanzende bier. Een sterke geur van geroosterd graan, zoete honing en delicate kruiden vult de neus en doet je uitkijken naar de eerste slok. De initiële smaak presenteert een stevige body met een zacht mondgevoel en een geweldig aroma: gebrande mout, delicaat smeltende karamel, gistachtig brooddeeg en pittige boshoning gecombineerd met vers gesneden kruiden en een subtiele fruitigheid om een heerlijke compositie te creëren. Pas in de afdronk komt een subtiele bitterheid naar voren, die de aromaten mooi rond maakt.
Wij houden vooral van het originele ingrediënt uit Lammsbräu bij een hartige snack. Vers steenovenbrood met een krokante korst, rijkelijk belegd met boter, mosterd en een beetje kaas: deze vormen de perfecte aanvulling op het originele ingrediënt en maken van het smaakvolle bier een feestmaal.
Water, gerstemout , hop, gist