Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
In tijden van Corona, klimaatcrisis en oorlog moet je de festivals vieren zoals ze komen. Niemand weet of het leven van het ene op het andere moment dramatisch zal veranderen, dus grijpen we elke gelegenheid aan om de sleur van het dagelijks leven te doorbreken met kleine vieringen. We vieren het als de zon door het wolkendek breekt na dagen vol regen, als de baas in een goed humeur is, als het al woensdagavond is, als onze favoriete club een wedstrijd wint, als het jambrood ’s morgens op de broodkant belandt , als oma na lang zoeken haar bril teruggevonden krijgt als we vlak voor de politieagent bij de auto zijn, als het werk ons bijzonder gemakkelijk afging of als er een lieveheersbeestje op het puntje van onze neus belandt.
De kroon op elk alledaags feest is natuurlijk het juiste bier. De perfecte keuze voor een smakelijke traktatie te midden van de dagelijkse drukte is bijvoorbeeld het festivalbier van de privébrouwerij Schönramer. Met maar liefst 6,1% brengt de drinkbare Märzen pit in elk feest, hoe klein ook, en verrukt de geest en het gehemelte met een harmonie van fijne kruiden, delicate hop, milde zoetheid en subtiele bitterheid. Dankzij de rijpingsperiode van negen weken is het festivalbier heerlijk in balans.
Een gouden medaille op de World Beer Awards in 2004 bevestigde de goede smaak van officiële, professionele bronnen.