Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Bock is niet hetzelfde als Bock, zoals brouwerij Ott ons bewijst met zijn Ladara Bock-bier. Het verfijnde sterke bier werd niet zomaar met hop, mout, water en gist gebrouwen en daarna gebotteld, het werd eerst opgeslagen op eikenhout. Voor deze stap is gekozen voor hout waarin vooraf de beste bourbon heeft gerijpt en dat veel aroma aan het brouwsel geeft. De Bock wordt geserveerd vanaf oktober en wordt slechts één keer per jaar gebrouwen. Als het aanbod opraakt, moet je wachten tot volgend jaar.
De op hout gerijpte delicatesse wordt gepresenteerd in een glas met een glinsterende goudbruine kleur en is versierd met een witte schuimkraag die vrij snel verdampt. Een reuksymfonie van gedroogd donker fruit, toffee en versgebakken brood stijgt naar de neus en combineert met een vleugje bourbon. De initiële smaak volgt de eerste indruk en schittert met het klassieke bockbieraroma van romige karamel, gekonfijt fruit, broodkorst, chocolade en bruine suiker. De houtrijping draagt bij aan kruidige tonen van leer, hout, vanille en bourbon, evenals een zacht rokerige component aan de uitgebalanceerde aromaten. Een milde geroosterde bitterheid rondt het spectrum vakkundig af.
Wie op zoek is naar een bijzonder bockbier met een overvloed aan complexe smaken, moet dit een kans geven!
Water, gerstemout , gerstemout, gebrande gerstmout, hop