brewhouse becher 0,33l

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 2,90
- 1 St. € 2,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

De Brewhouse mok van brouwerij Wittorfer is een geweldige aanvulling op je bierrek als je op zoek bent naar een universeel toepasbaar glas. Het handzame formaat met een inhoud van 0,33 liter is perfect voor allerlei speciaalbieren, die vaak in kleinere flesjes worden verkocht. En als je favoriete biertje in een halve liter zit, kun je het in twee goed gekoelde porties drinken met de Brewhouse mok of delen met iemand.

Het ontwerp van de mok is aantrekkelijk, klassiek en eenvoudig. Het lichaam is ergonomisch en comfortabel ontworpen en zorgt voor een veilige grip. Het glas staat stabiel op tafel en is geschikt voor alle soorten klassieke en moderne bierstijlen.De slanke vorm van de beker is ontworpen om de smaak van het bier optimaal tot zijn recht te laten komen. Door de brede opening kun je de geur van het bier in zijn volle glorie waarnemen en het hele scala aan aroma’s ervaren.

Brouwerij Wittorf hecht veel waarde aan kwaliteit en gebruikt voor haar bier traditionele productiemethoden. Hetzelfde geldt voor je glas: de Brewhouse mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor robuust en duurzaam. Dankzij de gemiddelde glasdikte is de beker gemakkelijk schoon te maken en is glasbreuk bij het wassen iets minder waarschijnlijk dan bij dunwandige modellen. De Brewhouse mok van brouwerij Wittorfer is een allround goede keuze!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Wittorfer Brauerei Wittorfer Brauerei
Bierothek® ID
10402008
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Wittorfer Brauerei GbR , Wrangelstraße 12, 24539
Neumünster Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Brewhouse Becher 0,33L Van  Wittorfer Brauerei Ook beschikbaar in mijn kantoor?