Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Schotland en het Caribisch gebied zijn twee totaal verschillende plaatsen op de kaart. Maar dat betekent niet dat de twee niet samengebracht kunnen worden: de Schotse brouwerij Innis & Gunn heeft er haar missie van gemaakt om de keuken van haar thuisland te combineren met die van het Caribisch gebied. Hun keuze is uiteraard een bier en welk brouwsel zou Schotland beter kunnen vertegenwoordigen dan een Scottish Red Ale?
Het Caribisch gebied komt pas in beeld nadat het daadwerkelijke brouwproces is afgerond. Het afgewerkte bier wordt voor verdere rijping in houten vaten afgevuld, waarin voorheen de beste Caribische rum zat en nog steeds veel aroma bevat. Deze sterke toon wordt tijdens de bewaring aan het bier overgedragen en verrijkt het natuurlijke bereik van het rode bier met houtachtige kruiden, exotische vanilletonen en de unieke smaak van fijne rum.
De creatie heet Caribbean Rum Casket en presenteert zich in een warm koperrood in het glas. De smaak bestaat uit subtiel smeltende chocoladetonen, fruit geconserveerd in rum, vanille en hout. Als je nog meer Caribische smaak wilt toevoegen aan de Schotse specialiteit, kun je gemarineerde kip, gegrild varkensvlees, Cubaanse sandwiches of zeevruchten serveren.
Water, gerstemout , hop, gist, kooldioxide