Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Een graantje in de ochtend verdrijft verdriet en zorgen.
Zoiets is een Duitse volkswijsheid die misschien niet iedereen zal aanspreken. Over het algemeen is het ook een beetje lastig als je elke ochtend eerst een biertje drinkt. Dit is niet goed voor je eigen productiviteit. Het is goed dat de jamfabrikant Faller iets heeft bedacht waarmee we 's ochtends van een biertje kunnen genieten zonder dat we de rest van de dag moe worden. Mogen wij even voorstellen: de gistwitbiergelei!
Er is iets feestelijks aan het starten van de dag met tarwe. Faller's biergelei geeft ieder ontbijt - ook al is het maandagochtend - een feestelijk tintje en smaakt onvergelijkbaar bierig! De gelei wordt geroerd uit het heerlijke Rothaus Hefeweizen, waardoor het een echte bierspecialiteit in een jampot is.
De Tannenzäpfle Hefe Weizen biergelei van Faller is bijzonder lekker op een sneetje goed steenovenbrood met een knapperige korst. De gelei is ook ideaal voor het glazuren van braadstukken en groenten. Om dit te doen, verwarmt u eenvoudig de gelei een beetje en verdeelt u deze met een penseel over het vlees of gooit u deze in een pan met groenten. Een stevig gebraden varkensvlees met een knapperige bierkorst klinkt zeker verleidelijk!
Of je nu 's ochtends van de gistwitbiergelei geniet of hem tijdens de lunch gebruikt bij het koken: hij zal zeker heerlijk smaken!
Voedingsinformatie
gemiddeld per 100g:
Calorische waarde: 990 kj/236 kcal
Vet: 0,1 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0,1 g
Koolhydraten: 55,9 g
waarvan suiker: 55,0 g
Eiwit: 0,2 g
Zout: <0,1 g
Suiker, 32% Rothaus Hefeweizen (water, tarwemout , gerstemout , hopextract, hop, gist),
Water, citroensap uit concentraat, geleermiddel: appelpectine