Tijdens dit bierseminar in de Bierothek München leer je hoe bier professioneel gebrouwen en geproefd wordt. Je zintuigen worden geprikkeld om de aroma's te waarderen, zodat je optimaal kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leer je nuttige weetjes over kaasmaken en het principe van foodpairing, voordat je samen van bier en kaas geniet!
Onderzoek daarom wie zichzelf voor eeuwig bindt
Of het bier bij de kaas past
De waanzin is kort, de spijt is lang
1,5 uur aan vermakelijke theorie gecombineerd met vlotte praktijk (willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwer
• korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van bier
• het principe van voedselcombinatie in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerde kaasspecialiteiten in combinatie met bijpassende bieren
• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, aanraken)
• Aromawetenschap
• Duur ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• … en heel veel plezier!
Het minimum aantal deelnemers is zes. Indien dit aantal niet wordt bereikt, nemen we contact met u op en boeken we u om voor een andere datum naar keuze.
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten