Bierige Kerstmis! Bestel vóór 18-12-2025, 23:59 uur en ontvang je bestelling gegarandeerd vóór Kerstmis.*
Tijdens dit bierseminar in de Bierothek in München leert u hoe bier wordt gebrouwen en professioneel wordt geproefd. Uw zintuigen worden geprikkeld om de aroma's te waarderen, zodat u optimaal kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leert u interessante weetjes over kaasmaken en de principes van foodpairing, met als hoogtepunt een heerlijke bier- en kaasproeverij!
Denk er daarom goed over na voordat u zich voor eeuwig bindt.
Of het bier goed bij de kaas past
De waan is kort, de spijt is lang.
1,5 uur aan vermakelijke theorie gecombineerd met vloeiende praktijkoefeningen (in willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwmeester
• korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van bier
• het principe van voedselcombinatie in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerde kaasspecialiteiten in combinatie met passende biersoorten
• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, aanraken)
• Aromatische wetenschap
• Duur ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• …en heel veel plezier!
Minimum aantal deelnemers: zes personen. Indien dit aantal niet wordt bereikt, nemen we contact met u op en boeken we u om voor een andere datum naar keuze.
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten