Bierige Kerstmis! Bestel vóór 18-12-2025, 23:59 uur en ontvang je bestelling gegarandeerd vóór Kerstmis.*
Tijdens dit bierseminar in de Bierothek in München, in samenwerking met de Kerstin Spehr Chocoladeschool, leer je hoe bier gebrouwen en professioneel geproefd wordt. Je zintuigen worden aangescherpt om de aroma's te waarderen, zodat je optimaal van de bierproeverij kunt genieten. Tegelijkertijd leer je interessante feiten over chocolade maken en de principes van foodpairing, met als hoogtepunt een heerlijke bier- en chocoladeproeverij!
"Denk daarom goed na voordat u zich voor altijd vastlegt."
Of het bier goed samengaat met de chocolade.
De illusie is van korte duur, het berouw duurt lang.
Gedetailleerde beschrijving
1,5 uur boeiende theorie gecombineerd met vloeiende oefeningen (in willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwer
• Korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van bier
• Inleiding tot het maken van chocolade
• Het principe van voedselcombinaties in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerde gebakjes in combinatie met passende biersoorten
• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, voelen)
• Aromatenwetenschap
• Duur: ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• …en heel veel plezier!
Minimum aantal deelnemers: zes personen. Als dit aantal niet wordt bereikt, nemen we contact met u op om een andere datum naar uw keuze in te plannen.
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten