klostergut harz craft pokal glas

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 2,95
- 1 St. € 2,95 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Een kopje is een elegant vat met een bolvormig volume, een brede basis, steel en stijl. Vroeger dronken rijke mensen hun wijn en bier uit bekers van glas, hout, tin, goud, zilver of bot. Hoe rijker het huis, hoe uitbundiger versierd en sierlijk de bekers waren. De Vikingen hadden al trofeeën en goed bewaarde exemplaren uit de afgelopen millennia zijn te vinden in musea over de hele wereld. Tegenwoordig worden trofeeën ook gebruikt bij sportgevechten en andere competities: de winnaar wordt beloond met een nobele trofee.

Wij pleiten ervoor dat ook jij jezelf beloont. Je moet de kleine successen van het dagelijks leven vieren. Hiervoor genieten we na het werk vaak van een koel biertje en als de gelegenheid het toelaat genieten we van het fijne brouwsel uit een stijlvol glas - en wij vinden dat jij dat ook moet doen! Een trofee is perfect voor zulke gelegenheden.

De Klostergut Harz Craft Cup is bijvoorbeeld geschikt om uw dag te bekronen. Het elegante drinkvat overtuigt door zijn tijdloos design en presenteert uw favoriete bier in het beste licht. Het glas ziet er goed uit, staat stabiel op tafel, ligt lekker in de hand en brengt de aroma’s van het gerstensap perfect naar voren. Winnen, winnen, winnen, winnen!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
10001032
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Klostergut Harz Craft Pokal Glas Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?