t-shirt "150-jahre" bronze-logo größe xl

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 16,17
- 1 St. € 16,17 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

We kunnen niet precies vaststellen wanneer brouwerijen zijn begonnen met het produceren en verkopen van merchandise, maar we bekijken deze trend met een positieve blik. Bier is een belangrijk cultureel bezit en onderdeel van onze geschiedenis. Het is dus niet meer dan passend dat men op passende wijze zijn enthousiasme en steun voor de producenten van deze wonderbaarlijke drank kan uiten. Bij de keuze voor ondersteuning is er een ruime keuze: brouwerijen bedrukken glazen, flesopeners en bierviltjes, maar ook sokken, petten, sleutelhangers, tassen en T-shirts.

Een bijzonder mooi en eenvoudig exemplaar van deze laatste categorie komt van brouwerij Kundmüller in Weiher. Het familiebedrijf vierde in juni 2024 zijn 150-jarig jubileum met een gigantische ceremonie en bracht bij deze gelegenheid ook jubileum-T-shirts uit. De shirts zijn grijs en gemaakt van comfortabel, duurzaam materiaal. De eenvoudige, tijdloze print zorgt ervoor dat we deze top over een paar jaar nog steeds leuk vinden en is bovendien zo onopvallend dat het shirt bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden.

We zijn blij voor de familie Kundmüller en blijven hun succes vieren elke keer dat we dit T-shirt uit de kast halen. Gefeliciteerd met 150 jaar brouwerijgeschiedenis! Ga zo door!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Weiherer Bier Weiherer Bier
Bierothek® ID
10074084
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauerei-Gasthof Kundmüller GmbH, Weiher 13, 96191
Viereth-Trunstadt Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is T-Shirt "150-Jahre" Bronze-Logo Größe XL Van  Weiherer Bier Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook