Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
De Grisette Tripel van Brasserie St-Feuillien is een onvergelijkbare combinatie van traditie en moderniteit. De Tripel is een Belgische klassieker die al eeuwenlang wordt gebrouwen en genoten. De typische smaak bestaat uit volle zoetheid, hopintensieve bitterheid en fijne kruiden en maakt indruk met een bijzondere harmonie en balans. Dankzij de meervoudige gisting is het bier bovendien complex en aromatisch. Verschillende factoren katapulteren dit speciaalbier naar het heden: Enerzijds wordt de Tripel gemaakt van grondstoffen die uitsluitend afkomstig zijn uit gecontroleerde biologische teelt. Maar dat is niet alles! St-Feuilliens Grisette is niet alleen biologisch, maar ook glutenvrij. Dankzij een uitgekiend brouwproces kan de Belgische specialiteit ook gedronken worden door mensen met allergieën en mensen met intoleranties. De afwezigheid van chemische toevoegingen maakt de tripel bovendien veilig om van te genieten voor iedereen.
De moderne klassieker stroomt licht strogeel uit de fles en is in het glas versierd met een kroon van licht getint schuim met dichte poriën. Een fijne compositie van licht geroosterd graan, witte peper, kruidige gist en citrusfrisse hop stijgt op uit de luchtige pracht en maakt je enthousiast om te drinken. Hierdoor ontstaat een volle body met een smaak die bestaat uit mouttonen, gistdeeg, bloemige hop, citrusfruit en een frisse bitterheid.
Water, gerstemout , hop, kruiden, melkzuur, rietsuiker, gist en ascorbinezuur