Hoewel de meeste brouwerijen tegenwoordig over volledig geautomatiseerde brouwapparatuur beschikken, is er nog steeds een bepaald niveau van vakmanschap betrokken bij het bierbereidingsproces. De meesterbrouwer moet keer op keer een handje helpen: expertise is vereist bij de selectie en kwaliteitscontrole van de grondstoffen, de controle en het onderhoud van het systeem is zijn/haar verantwoordelijkheid, constante smaaktesten en bottelen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van de persoon. brood. de meesterbrouwer. Wij zijn de gelukkigen voor wie al dit werk wordt gedaan. Naast het optillen van de kroonkurk is voor het genieten van een biertje geen handwerk meer nodig.
Om deze laatste stap voor de heerlijke eerste slok zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te maken, openen wij ons bier bij voorkeur met een flesopener. Er zijn allerlei andere methoden die leiden tot koel gerstensap, maar de flesopener is zonder twijfel de meest betrouwbare. Met een kleine beweging van de pols tilt het handige hulpmiddel de kroonkurk binnen enkele seconden netjes uit de hals van de fles.
Wij bieden een heel assortiment verschillende flesopeners aan, waaronder dit bosgroene exemplaar van Moosehead. Met een vederlicht gewicht van 42 gram en een afmeting van 135 bij 45 millimeter neemt het kleine hulpje vrijwel geen ruimte in de besteklade in beslag en past hij ook prima in je broekzak. Een elandkop en de naam van de brouwerij sieren de eenvoudige opener.