Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
De Sablé is een boterkoekje dat indruk maakt door zijn heerlijk kruimelige textuur, fijne botersmaak en mooie vorm. Het Franse gebak is verfijnd met allerlei zoete of hartige ingrediënten en is een ware delicatesse bij de koffie of als aperitief.
De bijpassende Sablé voor onze bieren komt van de Patisserie Michel et Augustin in Frankrijk. De bakkerij produceert een heel scala aan verschillende soorten gebak, waarin naast de beste Franse boter, scharreleieren en zeezout uit de kwelders van Guérande ook heerlijke kaas zit. Voor de Petit Sablés au Parmigiano Reggiano AOP werd de echte Parmezaanse kaas ingevlogen vanuit Emilia Romagna in Noord-Italië. Naast dit zorgvuldig uitgekozen ingrediënt gebruiken de bakkers zongerijpte mosterdzaadjes, die het boterkoekje een peperige toets geven.
De bakwaren van Michel et Augustine zijn in hapklare vorm verkrijgbaar en verleiden je met een goudbruine finish en een onweerstaanbare geur van boter en rijpe Parmezaanse kaas. De kleine, ronde sablés zijn krokant van buiten en zacht, kruimelig en kruidig van binnen. De gebruikte Parmigiano Reggiano rijpt een jaar lang tot zijn volle glorie en zorgt voor een mediterrane toets die zout, kruidig en pikant tegelijk is. De mosterdzaadjes zijn een esthetische toevoeging die een subtiele mosterdtoon aan de smaak toevoegen en het koekje een lekkere bite geven.
VOEDINGSWAARDEN PER 100G
Energie 510 kcal / 2128 kj
Vet 29g
waarvan verzadigde zuren 19g
Koolhydraten 50g
met suiker 4g
Eiwitten 9g
Zout 1,7 g
3 eetlepels tarwemeel, 1 stuk boter (31%), 1 lepel tarwezetmeel, 1 scheur verse eieren van scharrelkippen (6,3%). , 1 lepel geraspte Parmigiano Reggiano DOP (5,6%), een paar korrels bruine rietsuiker, 1 snufje mosterdzaad (1,9%), 1 snufje Guérande-zout (1,7%) en natuurlijk mosterdaroma met andere natuurlijke aroma's (bevat melk ).
Bevat: gluten, melk, ei en mosterd. Kan bevatten: soja en noten.