Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Er zijn landen waar het genieten van bier echt gevierd wordt: mensen schenken het bier in mooie glazen of mokken, proosten op elkaar met diepe blikken en passende woorden en genieten van een selecte selectie van de lekkerste hapjes bij de goede wijn. Biersnacks hebben een lange traditie in Tsjechië, maar ook in Zuid-Europa. Bij het bier worden kleine, hapklare gerechten geserveerd: het repertoire aan hapjes dat bij het bier hoort, strekt zich uit van kazen tot kleine broden of sandwiches tot kruidige specialiteiten zoals olijven, ansjovis of augurken. Zoute, knapperige gebakjes harmoniëren ook met het bittere karakter van ons favoriete drankje.
Favoriet in ons assortiment is de hartige zandkoekjes van Michel et Augustine, gebakken met de lekkerste kazen. De Franse fabrikant produceert een assortiment fijne bakwaren die uitstekend als aperitief bij een lekker biertje geserveerd kunnen worden.
Het juiste gebak voor liefhebbers van pittige kaas is de Petits Beurre au Roquefort AOP. Het knapperige zandkoekje betovert met zijn verleidelijke uiterlijk, een heerlijke geur van blauwe kaas en de onmiskenbare smaak van krachtige Roquefort. De kaas wordt gemaakt van schapenmelk en rijpt tot zijn intense pracht in het unieke klimaat van duizenden jaren oude grotten. De delicate koekjes worden goudbruin gebakken en bevatten, naast rijke Franse boter, handgeschept zout en vrije-uitloopeieren, geroosterd maanzaad van de zonnige hellingen van Frankrijk. Een gedicht!
VOEDINGSWAARDEN PER 100G
Energie 477 kcal / 1997 kj
Vet 22g
waarvan verzadigde zuren 19g
Koolhydraten 58g
met suiker 4,5 g
Eiwitten 9g
Zout 2,2 g
3 eetlepels tarwemeel, 1 stuk boter 22,5%, 1 theelepel tarwezetmeel, goede Roquefort AOP 8%, een beetje magere melkpoeder, een paar blauwe maanzaadjes 2,5%, een beetje suiker, een klein snufje Guérande-zout 1,9 %, een paar druppels natuurlijk aroma, wat witte peper.
Bevat: gluten en melk. Kan bevatten: noten, soja, mosterd en eieren.