Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Wegwerpgrills worden afgekeurd in de wereld van die-hard grillmeesters. De aluminium bakjes met dekselschacht houden de hitte niet lang genoeg vast om voedsel goed te koken, het rooster staat te dicht bij de sintels, de grill verschroeit het gras eronder, je kunt jezelf gemakkelijk verbranden aan het hete materiaal en, tot overmaat van ramp , deze dingen zijn slecht voor het milieu. Wij zijn het met elk punt van de critici eens en hebben toch een paar keer onze toevlucht genomen tot een wegwerpgrill. De flexibiliteit is simpelweg onverslaanbaar.
Dankzij Susanne en Carsten Brøgger is de ellende voorbij: we hoeven niet langer te kiezen tussen goede transporteerbaarheid en eetbaar gegrild voedsel. Het Deense echtpaar heeft een wegwerpgrill ontwikkeld die niet alleen milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is, maar ook uitstekende kookprestaties biedt. Het doordachte exemplaar is gemaakt van karton, bamboe en lichtgewicht lavastenen en is dankzij Quick Oxylite™ binnen vijf minuten klaar voor gebruik. De briketten hebben de vorm van donuts en creëren de perfecte glans en houden de warmte 60 minuten lang vast. Dankzij de hoge, gelijkmatige temperatuur bak je zelfs steaks heerlijk op de CasusGrill™ - zonder je vingers te verbranden! De thermische isolatie verlaagt de buitentemperatuur van de grill zo goed dat je hem zelfs op volle hitte kunt aanraken.
De CasusGrill™ is de oplossing voor excursies, visreizen en wandelingen!