De Camba Chiemsee Pale is een smakelijk voorbeeld van de kunst van het moderne brouwen. De Dry Hop Pale Ale kenmerkt zich door zijn intense aroma en sprankelende frisheid, waardoor hij een ideale begeleider is bij lichte maaltijden of als dorstlessende keuze na actieve dagen. Het gebruik van Pilsner-, München- en karamelmouten geeft het bier een stevige basis, terwijl de Amerikaanse biergist en zorgvuldige selectie van Simcoe-, Centennial- en Chinook-hop een explosie van exotische smaken van mango, passievrucht, ananas en gele steenvruchten aan het bier toevoegen. tong.
Het brouwsel heeft een alcoholgehalte van 5,3% en onderstreept zijn aroma’s met een uitgebalanceerde bitterheid van 31 internationale bittereenheden. Cambas Chiemsee Pale presenteert zich in een honinggouden kleur, bekroond met een uitnodigende schuimkraag. Het bier nodigt uit om te genieten met zijn veelbelovende boeket van exotisch fruit en verwent het gehemelte met een zachte verscheidenheid aan mouten, die worden verlevendigd door een sappige verscheidenheid aan hop.
Door het luchtige karakter kun je dit bier het beste zonder culinaire begeleiding genieten of combineren met milde gerechten. Gerechten met gevogelte, vis, zeevruchten of groenten maskeren de fijne smaak van het bier niet en passen harmonieus in het aroma. Onze favoriet voor de Chiemsee Pale is gegrilde beekforel met ovenvers stokbrood, huisgemaakte kruidenboter en een kleurrijke zomersalade.
Water, gerstemout , hop, gist