t-shirt "150-jahre" bronze-logo größe s

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 16,17
- 1 St. € 16,17 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

150 jaar is anderhalve eeuw en een tijdsbestek waarin veel dingen kunnen gebeuren. De wereld is aanzienlijk veranderd, vooral in de afgelopen 150 jaar. Terwijl we in 1874 vertrouwden op paardenkoetsen, brieven in de post en kaarsen, zijn we tegenwoordig uiterst comfortabel met auto's, e-mail en elektrisch licht. Maar de uitvinding van deze alledaagse redders is zeker niet alles: de mensheid heeft vliegtuigen, raketten, het internet, windturbines om elektriciteit op te wekken, de rits, plastic, hogesnelheidstreinen, de Rubiks kubus en duizenden andere praktische en baanbrekende dingen ontwikkeld. Tot op heden heeft geen mens 150 jaar geleefd, maar er zijn altijd wel gelegenheden waarop we een 150-jarig jubileum vieren.

Brouwerij Kundmüller uit het Frankische Weiher heeft dit jaar zo'n evenement: de familiebrouwerij werd precies 150 jaar geleden opgericht. Het team maakt van deze gelegenheid gebruik om een uitbundig feest te geven, fantastische festivalbieren te brouwen en een serie T-shirts te bedrukken met het goede nieuws.

Het 150th Birthday T-shirt is een kledingstuk gemaakt van comfortabele grijze stof met een print in zwart en een feestelijke bronstint, waarmee op subtiele en elegante wijze uitdrukking wordt gegeven aan het enthousiasme en de vreugde van het jubileum. Wij feliciteren brouwerij Kundmüller en heffen het glas op de volgende 150 jaar!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Weiherer Bier Weiherer Bier
Bierothek® ID
10074081
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauerei-Gasthof Kundmüller GmbH, Weiher 13, 96191
Viereth-Trunstadt Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is T-Shirt "150-Jahre" Bronze-Logo Größe S Van  Weiherer Bier Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook