flaschenöffner stone brewing

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 4,58
- 1 St. € 4,58 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 4,35
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,23
€ 4,12
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,46
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Flesopeners zijn er in alle soorten en kleuren. Ze zijn verkrijgbaar met een houten handvat en gemaakt van plaatstaal, roestvrij staal of kunststof. Sommige kun je kopen met prints en gravures, sommige hebben prints met grappige spreuken of zijn relatiegeschenken van bedrijven. Naast zeer klassieke versies zijn er ook die je op het eerste gezicht niet eens als flesopeners herkent: dinosaurussen bijvoorbeeld die de dop van de fles openen met hun open mond, openers in creditcardformaat, met een ingebouwde aanrecht of een schroevendraaierhandvat. Vooral degenen die met een klein spel worden geleverd, zoals een kleine basketbalring, zijn bijzonder ongebruikelijk. De variëteit is onuitputtelijk en toch hebben we nog steeds duidelijke favorieten.

De flesopeners van brouwerij Stone bijvoorbeeld. De Amerikaanse cultbrouwerij biedt allerlei soorten bierartikelen aan en de handige hulpjes behoren tot de bestsellers.

Een uiterst handig en praktisch voorbeeld is hun klassieke opener, waarop het logo van de brouwerij staat afgebeeld. Het onmisbare gadget kan dankzij de praktische ring aan een sleutelhanger worden gedragen en is klein en licht. In de meeste huishoudens zijn de keukenlades al vol genoeg, dus het is verstandig om een mobiele flesopener aan te schaffen. Omdat er geen onnodige toeters en bellen zijn, is de flesopener perfect voor onderweg en opent hij betrouwbaar uw afterwork-borrel of biertje .


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Stone Brewing USA Stone Brewing USA
Bierothek® ID
10202089
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Stone Brewing, 1999 Citracado Parkway, CA 92029
Escondido Vereinigte Staaten von Amerika(US)
Bierregion
USA & Kanada

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Flaschenöffner Stone Brewing Van  Stone Brewing USA Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook