beer sleeve

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 3,97
- 1 St. € 3,97 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 3,77
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,20
€ 3,57
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,40
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Vroeger was het leven eenvoudiger en daarmee bedoelen we niet de veronderstelde eenvoud, maar eerder het gebrek aan moderne technologie. Elektriciteit en alle apparaten die daarvan afhankelijk zijn, vonden pas eind 19e eeuw hun weg naar particuliere huishoudens. Daarvoor moest je zwoegen, vuur stoken, met de hand afwassen en warm bier drinken. Wat vandaag onvoorstelbaar is, was in de laatste duizend jaar van de biergeschiedenis volkomen normaal. Het gerstensap werd op kamertemperatuur geserveerd; al het andere werd als onbeleefd of onzorgvuldig beschouwd. In sommige delen van de wereld verwarmden mensen zelfs de brouwstukken om zichzelf op te warmen tijdens een lange dienst op de stoel van de bus.

Als je in onze tijd een biertje drinkt, heeft het brouwsel doorgaans een temperatuur tussen de 5°C en 8°C. Wij houden ervan als het ijskoude brouwsel condensdruppels op het glas tovert en de eerste slok echt verfrissend is.

Om ervoor te zorgen dat het bier in het blik of glas gedurende de gehele drinkervaring koud blijft en je hand niet bevriest, heeft brouwerij Stone Brewing een praktisch gadget bedacht: de Beer Sleeve is een handige hoes die je koel houdt dankzij isolatiemateriaal. De warmte van je hand wordt niet overgedragen op het blikje en de hoes fungeert als een barrière tussen je huid en de ijskoude drank. Win-win!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Stone Brewing USA Stone Brewing USA
Bierothek® ID
10202092
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Stone Brewing, 1999 Citracado Parkway, CA 92029
Escondido Vereinigte Staaten von Amerika(US)
Bierregion
USA & Kanada

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Beer Sleeve Van  Stone Brewing USA Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook