Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Hoewel we van elk seizoen kunnen genieten, is de lente nog steeds onze geheime favoriet. Wij houden van het moment waarop de eerste warme zonnestraal van het jaar op onze huid valt en een lichtvoetige tijd inluidt. We kunnen geen genoeg krijgen van het ontluikende groen, het ruiken van elke bloem op weg naar ons werk en het luisteren naar het opgewonden gezang van de vogels. We laten de warme bries door onze haren waaien terwijl we met onze ogen knipperen naar de helderblauwe lucht en verlangen naar de komst van de eerste zwaluwen. We brengen onze lunchpauze buiten door en bewonderen de ijverige activiteit van het nestelen van merels en slenteren in een levendig tempo door het ontwakende landschap.
Na de lange, donkere winter is de lente een feest en veel brouwerijen bekronen de gelegenheid met bijpassend bier. Jaar na jaar draagt de Veldensteiner brouwerij een lentemars bij aan de festiviteiten, die de vrolijke lentegevoelens kalmeert met een zacht alcoholpercentage van 5,6%.
De klassieke Märzen wordt volgens traditioneel recept gemaakt en bevat naast het zuiverste water uit de rotsbron, geselecteerde hop uit het Hersbruck-gebergte en een scala aan de beste speciale mouten. Deze combinatie van voortreffelijke grondstoffen vormt een drinkbaar, amber-gouden bier dat indruk maakt met zijn moutige charme, volle karakter en een fris vleugje hop.
Water, gerstemout , hop, gist