bierdeckel

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 0,51
- 1 St. € 0,51 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 0,48
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,03
€ 0,46
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,05
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

De bijzondere series van brouwerij Espiga kenmerken zich niet alleen door hun uitstekende smaak en hun moderne, hopgerichte stijl, ze blinken ook uit door hun eigentijdse design. Het ontwerp van deze toevoegingen aan het kernassortiment is geschreven door Irene Garzie, een Spaanse illustrator. De kunstenaar wist al op de basisschool hoe ze kleuren moest gebruiken en streefde een carrière na die haar talent volgde. Ze drukt diepe gevoelens uit in haar beelden en gebruikt haar verhalende stijl om verbindingen te leggen met de mensen die haar veelzijdige en gedetailleerde werken bekijken.

Another Trip Around The Sun is een van de bieren die brouwerij Espiga zichzelf cadeau deed voor haar tienjarig bestaan. Het label is ontworpen door Irene en toont, in overeenstemming met de titel, een natuurlijk tafereel met de zon in het midden. Het antropomorfe hemellichaam schijnt met gesloten ogen boven een kleurrijke bergketen. Vrolijke wolken, gestileerde korenaren en abstracte vormen in kleurrijke tinten bevolken het blik en vertegenwoordigen op prachtige wijze het fijne bier erachter.

Het jubileumbier is een IPA in de stijl van de zonnige westkust van Amerika en brengt een uitbundige mix van vers geoogst rood fruit, rijpe druiven, gouden citrusfruit en kruidige dennenhars in het glas - een genot dat nog extra geniet met de bijpassend bierviltje!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Espiga Espiga
Bierothek® ID
25009083
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Companyia Artesana Maians S.L., c/Malet 12, nau nº3, 08791
Sant Llorenç d’Hortons Alt Penedès – Barcelona Spanien(ES)
Bierregion
Spanien

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bierdeckel Van  Espiga Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook