Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
In tegenstelling tot moderne ambachtelijke brouwerijen heeft het Bayreuther Brauhaus geen assortiment met tientallen bijzondere, creatieve en bijzondere bierspecialiteiten. In plaats daarvan concentreert de traditionele Frankische brouwerij zich op het produceren van drie echte klassiekers: een Beierse Hel , een gistwitbier en een krachtige Bock. Door de selectie terug te brengen tot drie bieren kunnen de brouwers het hoogste niveau van precisie, kwaliteit en controle bereiken. Elke fles wordt met zorg en liefde gebrouwen en gebotteld en het recept is door jarenlang werk geperfectioneerd.
Wij waarderen deze aandacht voor detail en willen u hier graag kennis laten maken met de mooie Bayreuther Bock.
Jaar na jaar in de zomer bereiden de brouwers van het Bayreuther Brauhaus zich vol verwachting voor op het bockbierseizoen. Het seizoen voor het immer populaire sterke bier begint in oktober en het fijne drankje is doorgaans snel uitverkocht. Als u het geluk heeft één of twee flessen Bayreuther Bock te bemachtigen, wordt u beloond met een koperrood bierspecialiteit. De bock ruikt naar gebrande mout, karamel en versgebakken brood; Opvallend is ook het indrukwekkende alcoholpercentage van 6,8%. De initiële smaak onthult een volumineuze body met zachte koolzuur en een romige textuur. Qua smaak presenteert de Bock een rijkdom aan mouttonen die smaken naar karamel, graan, donker brood en gekonfijt fruit en gecombineerd worden met delicate hop en verwarmende alcohol.
Water, gerstemout , hop, gist