Bierstijl: Zout- en limoenbier
Geluk in biervorm!
De cultuur van Zuid-Californië wordt grotendeels beïnvloed door het naburige Mexico. Vooral het culinaire landschap wordt verrijkt door de rijke en aromatische culinaire cultuur van Mexico. The Stone Brewery heeft een hoofdkantoor in de omgeving van San Diego en ligt daarom niet alleen geografisch gezien zeer dicht bij Mexico.
Nadat de brouwerij al meerdere bieren met Mexicaanse invloeden heeft gebrouwen zoals Xocoveza , volgt nog een hoogtepunt van de Amerikaans-Mexicaanse vriendschap: Buenaveza is een pils die dankzij de bijzondere ingrediënten de naam Salt and Lime Lager draagt. Het wordt gebrouwen in Zuid-Californië en geïnspireerd door de levensstijl van de naburige staat Baja in Mexico. Het lichte, luchtige bier is de perfecte metgezel voor allerlei buitenactiviteiten, en surfen, vloeiende paden rijden, snowboarden, varen en vissen zijn immers niet alleen geweldig in Californië maar ook hier.
Buenaveza wordt gebrouwen met zeezout en limoenen, wat al duidelijk aan de geur te zien is: Het goudkleurige bier ademt een verleidelijke geur uit van vers geperste limoenen, fijne hop en wat lichte mout. Een zachte zeebries complementeert de frisse limoengeur en maakt je enthousiast om je eerste slok te nemen. De initiële smaak presenteert een vederlichte body met ongelooflijke frisheid.
Limoen en zeezout: zo smaakt een dagje aan zee!
Water, gerstemout , cornflakes, hop, gist, zout, limoen