bierkelch hopfenliebe 0,25l

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 3,97
- 1 St. € 3,97 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 3,77
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,20
€ 3,57
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,40
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Wij zijn niet de enigen die gefascineerd zijn door de magie van hop. Sinds de opkomst van de ambachtelijke bierbeweging heeft de gemeenschap van hopliefhebbers zelfs een naam: gebaseerd op de term voor vrienden van een andere bloem, worden de hopdiscipelen nu hopkoppen genoemd.

Als hophead voel je een uitbundig enthousiasme voor brouwsels die bijzonder veel van het groene goud bevatten. Je hebt een fascinatie voor de hoorntjes, kent de afzonderlijke soorten en kunt ze in een brouwsel proeven en misschien zelfs alleen op smaak herkennen. Mensen zijn bekend met de technieken die vakkundige brouwers gebruiken om het volle aroma uit de bloemen te halen, en kiezen voor de creaties die dit bijzonder goed doen. De ambachtelijke bierscene is een paradijs voor hopheads: sommige brouwerijen gebruiken zeven of meer soorten hop in één bier, waardoor met hop gevulde meesterwerken ontstaan die zelfs de meest toegewijde hopkenner versteld doen staan.

Het team van de Nederlandse brouwerij Uiltje is een van de hopheads die hun passie uitleven met hopintensieve bieren. En de hopkoorts heeft zelfs hun mascotte, een witte uil, besmet: op de Hopfenliebe-bierbeker zie je de uil in het logo van de brouwerij, die een dik hopscherm omhelst en hem liefdevol aankijkt. Wij kunnen het begrijpen!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Uiltje Uiltje
Bierothek® ID
14009015
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Owl Brewing Company, Bingerweg 25, 2031
AZ Haarlem Niederlande(NL)
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bierkelch Hopfenliebe 0,25l Van  Uiltje Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook