Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Er zijn veel manieren om bier koel te houden. Je kunt het in de koelkast of vriezer bewaren, je kunt een aarden vriezer graven, je kunt het in een beek, rivier of in de sneeuw zetten, of je kunt het afkoelen met ijspakketten. Een emmer is echter praktischer en mobieler dan de meeste zojuist genoemde methoden. Omdat de visemmer er echter niet zo mooi uitziet en ideaal gevuld is met vis, raden wij de metalen emmer van brouwerij Stone aan.
Bierexperts drinken gerstensap het liefst op een goede temperatuur en hebben daarom een emmer in het assortiment die, in combinatie met een paar ijsblokjes, een perfecte mobiele koelkast vormt. Naast de praktische eigenschappen scoort het gadget ook met zijn stijlvolle uitstraling: het vat is ontworpen in het ontwerp van de Buenaveza Salt & Lime Lager , passend bij het bier. Idealiter koel je er een paar blikjes van de Mexicaans geïnspireerde pils in, maar de emmer is ook geschikt voor het tempereren van alle andere bieren.
Een tip voor bijzonder warme dagen: als je een beetje water en keukenzout door de ijsblokjes mengt, kan de temperatuur in de emmer verder worden verlaagd. Het zout doet de ijsblokjes smelten, waardoor er door de energiebehoefte een warmte-uitwisseling ontstaat en het water temperaturen onder het vriespunt kan bereiken.