metal bucket

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 10,07
- 1 St. € 10,07 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Bier kan op verschillende manieren worden gekoeld. Het makkelijkst is om de flesjes of blikjes een paar uur voor het serveren in de koelkast te zetten en goed te laten afkoelen. Als het sneller moet, kun je het gerstensap ook een half uur in de vriezer leggen, maar hier is uiterste voorzichtigheid geboden, omdat glazen flessen barsten als de inhoud tijdens het invriezen uitzet. Onderweg kunt u uw drankjes op de juiste temperatuur houden in een geïsoleerde tas voorzien van ijselementen of op natuurlijke wijze in de rivier of het meer op drinktemperatuur brengen. IJs is ook een optie, maar wij adviseren extern gebruik en raden af om ijsblokjes in je bierglas te gooien. Het smeltwater verdunt het brouwsel en berooft geleidelijk het gerstensap van zijn goede smaak.

Een elegante en representatieve variant van bierkoeling komt van Stone Brewing. Naast de succesvolle creaties heeft de Amerikaanse brouwerij praktische accessoires in het assortiment, waaronder diverse bierkoelers. Bijzonder populair zijn de metalen emmers, die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Een tijdloze klassieker is de Metal Bucket in eenvoudig zwart met het logo van de brouwerij in witte opdruk.

De emmer werkt het beste als je hem vult met ijsblokjes of gemalen ijs en zout en het bier rechtstreeks uit de koelkast vervoert.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Stone Brewing USA Stone Brewing USA
Bierothek® ID
10202093
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Stone Brewing, 1999 Citracado Parkway, CA 92029
Escondido Vereinigte Staaten von Amerika(US)
Bierregion
USA & Kanada

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Metal Bucket Van  Stone Brewing USA Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook