pint glas arrogant bastard

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 3,97
- 1 St. € 3,97 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Bij het beschrijven van hun bieren proberen de meeste brouwerijen de mooiste, treffendste en bloemrijkste woorden te gebruiken om hun creaties zo lekker en verleidelijk mogelijk te maken. Niet zo Stone Brewing: In het artikel over hun Arrogant Bastard Ale staat meteen in de eerste regel dat het brouwsel agressief is en de bierkenner hoogstwaarschijnlijk niet zal aanspreken. De rest van de tekst bevat allerlei provocerende uitspraken die kunnen worden samengevat in een stelling. Door zijn intensiteit is Arrogant Bastard een bier voor echte kenners en niet voor complete beginners. Veel mensen haten het en slechts een selecte minderheid met bijzonder fijne smaakpapillen en een berg bierkennis waardeert de goede wijn.

Dit is een behoorlijk gedurfde campagne. Niettemin bestaat het bier al bijna 20 jaar en we zijn er zeker van dat de schare fans aanzienlijk is gegroeid sinds de opkomst van de ambachtelijke bierbeweging. Tegenwoordig zijn mensen niet langer bang voor bitterheidsniveaus in de drie cijfers, enorme bergen hop en een krachtig alcoholpercentage van 7,2%.

Als u een fan bent van de Arrogant Bastard Ale, hebben wij precies het juiste glas voor u: passend bij het bier heeft de brouwerij een pintglas gemaakt dat het beroemde bier en alle andere brouwsels in het beste licht presenteert.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Stone Brewing USA Stone Brewing USA
Bierothek® ID
10202098
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Stone Brewing, 1999 Citracado Parkway, CA 92029
Escondido Vereinigte Staaten von Amerika(US)
Bierregion
USA & Kanada

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Pint Glas Arrogant Bastard Van  Stone Brewing USA Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook