Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Buitengewone tijden vereisen buitengewone maatregelen. Felix vom Endt dacht dat ook en waagde zich in de eindeloze uitgestrektheid van het World Wide Web voor zijn nieuwste samenwerking. Daar ontmoette hij virtueel zijn vrienden van Freigeist Bierkultur en Demory Paris en creëerde samen met hen een bier. Uiteraard is dit vanwege de geografische afstanden wat lastiger, maar Felix heeft kosten noch moeite gespaard om u ook in ingewikkelde tijden het lekkerste bier te serveren.
Het resultaat van deze virtuele samenwerking is een rabarberzuur bier met een alcoholpercentage van 6,0% en de illustere naam “Got to Love a Rhubarb Sour”. Naast de usual suspects ging er voor deze creatie ook een hele hoop rabarber de ketel in. De rode stokjes geven het bier zijn heerlijke geur en heerlijke fruitigheid. Om een vleugje rabarberspritzer in het bier te toveren, brouwde Felix niet alleen de rabarber, maar gebruikte hij ook melkzuurbacteriën. Deze maken het bier tot een pittige delicatesse met een zuur tintje.
Prima!
De Rhubarb Sour Ale van Orca vloeit in een gouden ambertint in het glas en heeft een delicate troebelheid. Uit de kleine, luchtige schuimkraag stijgt een fijne geur van versgebakken rabarbercake op. De initiële smaak volgt de olfactorische eerste indruk en presenteert een heerlijk verfrissend bier met een geweldige rabarbersmaak en een frisse zuurgraad.