Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Analyse Through Paralysis maakt deel uit van de samenwerkingsreeks van brouwerij Blech.Brut/Atelier der Braukünste en heeft een bierachtige tegenhanger genaamd Paralyze Through Analysis . Beide bieren behoren tot een relatief jonge bierstijl: De Catharina Sour is een Braziliaanse uitvinding die het aroma van een klassieke Berliner Weisse combineert met vers fruit. De Duits-Braziliaanse compositie is geïnspireerd op de goede verbindingen tussen beide landen en is dankzij de fijne zuurgraad en het exotische fruit een verfrissende bierspecialiteit met een zomerse flair.
Naast Blech.Brut waren ook de brouwers van Totenhopfen en Dadiva betrokken bij de totstandkoming van dit bier. Het internationale trio brengt een maximum aan expertise, specialistische kennis en brouwervaring op tafel: geconcentreerde brouwkracht die je proeft!
Hun werk wordt gebrouwen met drie soorten mout en op smaak gebracht met puree van mirabelpruimen, perziken en abrikozen. De fijne steenvruchten lopen als een rode draad door het drinkplezier en zijn duidelijk waarneembaar in zowel de geur als de smaak: Uit de fijnporige schuimkraag in lichtbeige stijgt een symfonie van zomers fruit naar de neus en verleidt je om de eerste slok te nemen met een krachtig aroma. De natuurlijke zuurgraad van de Berliner Weisen wordt elegant gecompenseerd door de fruitmassa, wat overblijft is een intense smaakexplosie van perzik, abrikoos en mirabelpruim.
Water, gerstemout , tarwemout , havermout , perzikpuree, abrikozenpuree, mirabellenpuree, hop, gist