Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Aardbeien en balsamico, watermeloen en feta, peer en blauwe kaas - de culinaire wereld onthult enkele combinaties die je niet had verwacht. La Debauche komt met een combinatie die wij ook niet voor mogelijk hielden – of in ieder geval niet lekker. framboos en zout. Een hemelse mix, beloofd!
De Franse brouwerij La Debauche is altijd goed voor een verrassing. Creatieve, bijzondere bieren zijn hun specialiteit. Met haar kleurrijke, gevarieerde assortiment is Blue Edith een echte verrijking en tevens een vuurwerk van smaak. Deze keer hebben de Fransen een spannende combinatie bedacht en fruit met zout gecombineerd. Als je dacht dat karamel en zout beste vrienden waren, dan moet je een fles Blue Edith hebben!
De blauwe Edith is niet donkerblauw, maar pikzwart. Een middelgrote schuimkroon met fijne poriën kroont het hoofd en is heerlijk romig. Heerlijke geuren van zacht geroosterde karamelmout, pure chocolade en fruitige frambozen stijgen op. Ook is er een lichte zeezoutbries merkbaar. Het zout wordt gewonnen uit de oceaan rond Hawaï en verrijkt met zeer zuivere actieve kool. Dit wordt gewonnen uit vulkanische as en geeft het zout zijn bijzondere smaak. Fijnproevers stellen het zwarte zout uit Hawaï op één lijn met de Franse Fleur de Sel; beide zoutsoorten zijn uiterst exclusief. De smaak van Edith is bijzonder indrukwekkend dankzij de fijn uitgebalanceerde verhouding van zoetzuur fruit en kruidig zout. Delicate tonen van zoethout, karamel en chocolade onderstrepen op elegante wijze het aromaspel.
Blue Edith is een delicaat samengestelde stout die ons verrukt met zijn ongewone smaakcombinaties.
Zeer lekker!
Water, havervlokken , gerstemout , hop, gist, frambozen, zwart zout