Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Zwitserse chocolade heeft een uitstekende reputatie: de fijne delicatesse staat bekend om zijn delicate smelten, perfect uitgebalanceerde zoetheid en diepe smaken. Je moet een paar euro extra uitgeven om het origineel te krijgen, maar de meerprijs is het zeker waard. De Zwitserse chocoladeproductie begon in de 17e eeuw en was vanaf het begin gericht op de export. Natuurlijk werden de Zwitsers ook voorzien van goede chocolade, maar veel van de voortreffelijke goederen werden naar alle delen van de wereld verscheept. Chocolade uit Zwitserland heeft tot op de dag van vandaag zijn prestige behouden.
Wij houden van chocolade, maar eigenlijk zou dit over bier moeten gaan. Des te beter dat de Poolse brouwerij Nook onze twee passies heeft gecombineerd tot één geweldig product. Hun Swiss Chocolate Stout combineert fluweelzachte pralines met bittere pure chocolade en een overvloed aan rijke mouttonen. Lactose geeft het brouwsel een heerlijke romigheid, terwijl de hop zorgt voor een subtiele bitterheid. Nook’s Choco Stout ruikt en smaakt naar ovenverse chocoladetaart, handgemaakte chocolaatjes, warme chocolademelk met slagroom en zacht geroosterde granen. Het bier heeft een aangename 6,0% en combineert krachtige chocolade met tonen van donker brood en een bittere geroosterde toon.
Chocoladefans, dit bier is voor jou!
Water, gerstemout , havervlokken , lactose , tarwemout , geroosterde gerst , hop, natuurlijk chocolade-extract, gist