tonkrug

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 10,07
- 1 St. € 10,07 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

In Franken en Beieren is bier een levend cultuurelement: naast stevige kopermuziek, stevig eten, prachtige architectuur, blauwe luchten, adembenemende landschappen, statige kostuums en talloze gebruiken en gebruiken mag gerstensap niet ontbreken. Het past perfect bij de keuken van de regio en zorgt voor een uitbundige sfeer bij kerkelijke plechtigheden, carnaval, bij het opzetten van de meiboom, bij nieuwjaarsschiet- en schietfeesten, bij de jaarlijkse veedrijf en natuurlijk bij het wereldberoemde Oktoberfest. Hier wordt al duizenden jaren gebrouwen en de mensen zijn trots op het traditionele brouwambacht en de Beierse Zuiverheidswet, die talloze brouwers over de hele wereld nog steeds volgen.

Een deel van de biercultuur is genieten. Je drinkt het brouwsel van je keuze niet zomaar haastig uit de fles of het blikje, maar viert de drank liever met een passend vat. De kleikan bijvoorbeeld is feestelijk en praktisch tegelijk. Dankzij het materiaal houdt de mok het bier lang koel, ligt bovendien prettig in de hand en staat hij stabiel op tafel.

Een mooi voorbeeld komt uit Franken, het bolwerk van biergenot. Naast gekke ambachtelijke bieren produceert brouwerij Hertl ook nuchtere klassiekers van het Beierse brouwen en drinkt deze het liefst uit hun eigen kleimok.

Wij heffen onze Hertl-mok op de rijke biercultuur van Beieren en zijn talloze vruchten!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Braumanufaktur Hertl Braumanufaktur Hertl
Bierothek® ID
10046111
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Braumanufaktur Hertl, David Hertl, Thüngfeld 61, 96132
Schlüsselfeld Deutschland(DE)

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Tonkrug Van  Braumanufaktur Hertl Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook