Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Voor veel mensen is het niet het hoofdgerecht met vis of vlees, sterke saus en heerlijke groenten of het verfijnde voorgerecht dat de eerste viool speelt bij een fijne maaltijd, maar wat de bekroning vormt. Desserts verdelen de mensheid in twee kampen: sommige kunnen het zonder suikerrijke creaties doen, terwijl anderen liever alle toeters en bellen die eraan voorafgaan achterwege laten dan zonder dessert te eindigen. Wij zijn absoluut een zoetekauw en zeggen geen nee als er gebak, pudding, mousses of andere romige gerechten aan ons worden gepresenteerd.
Ook dr. Thomas Tyrell is van mening dat een menu pas compleet is als het uit drie gangen bestaat. Elk seizoen stelt de meesterbrouwer en brouwingenieur een bierkaart samen bestaande uit drie verschillende brouwsels, die op zichzelf al een knaller zijn, maar als geheel een waar genot.
De schitterende finale van de bierkaart in de winter van 2023/24 is T-Bohnstout, een keizerlijk zwart bier met een alcoholpercentage van 10,4% en drie soorten bonen. Sterke geroosterde aroma's staan centraal en worden op indrukwekkende wijze begeleid door cacao, espresso en tonkabonen. We ervaren een zachte bitterheid in prachtige complexiteit, delicate chocolade- en koffietonen en een exotische specerij in hemelse harmonie.
De perfecte afsluiting van elk diner en ook nog eens een gedicht bij taarten en desserts!
Water, gerstemout , tarwemout , gerstemout, geroosterde gerstmout, cacao, koffie en tonkabonen, hop, gistculturen