Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Werken in een brouwerij is zeker de droombaan van velen: de hele dag omringd zijn door bier en zijn ingrediënten, zwaaien met de stampers, afgewerkt bier heen en weer rijden met een vorkheftruck, monsters rechtstreeks uit de tank tappen en met collega’s: praten over recepten , grondstoffen en technieken binnenin klinken gewoon fantastisch. Wat mensen vaak vergeten als ze verliefd op elkaar zijn, is dat het ambacht van brouwen veel werk is. Niet elke stap in de bierproductiefase is even leuk en niet iedereen die in een brouwerij werkt, kan elke dag genieten van heerlijk bier. Zeker niet tijdens werkuren. Na het werk kunnen de logistiek, het brouwteam, de marketing, het schoonmaakpersoneel, de IT en alle anderen uiteraard genieten van een koel brouwsel - maar wat drinken de professionals eigenlijk als ze vrij hebben?
Brouwerij D9 Brewing heeft een suggestie: hun nieuwste creatie heet Brewer’s Day Off en is een verfrissende Gose waar zowel experts als leken van zullen genieten. De ongebruikelijke combinatie van komkommer en meloen daagt het gehemelte uit, maar zorgt tegelijkertijd voor een onverslaanbare frisheid. Terwijl de komkommer een sappige koelte in de aromaten tovert, draagt de meloen een fruitige zoetheid bij die perfect past bij de natuurlijke zuurgraad van de gose.
Of je nu brouwer bent of niet, iedereen zal zeker genieten van dit fijne bier!
Water, gerstemout , lactose , tarwe , meloen, komkommer, hop, gist